Общи условия / Политика за поверителност
Прочетете внимателно правилата на сървъра ! Няма да има милост за никой!

Пазете вашите пароли,слагайте трудни пароли и не ги казвайте на никой!
Защото акаунти(героите) и итеми в тях са са ваша отговорност!
Също важи и за раздаването на итеми - правите го на собствен риск!
 1. Нямате право да искате предмети,ресове и всякакви облаги от ГМ-тата или администраторите.
 2. Нямате право да псувате или обиждате ГМ-тата или Администраторите.Уважавайте ги!!
 3. Нямате право да използвате хакове,пачове и всякакви програми(бъгове),които правят играта ви по лесна.
 4. Нямате право да рекламирате други сървъри форуми и т.н.
 5. Нямате право да затваряте град.(Масов кил пред вход/изход на град)
 6. Нямате право да се представяте на ГМ или Администратор.
 7. Имате право да затворите BloodCastle само 1 минута преди да свърши.Кражбата на Куеста в БЦ6(Даването на друг с цел класация) е забранено!
 8. Нямате право да килвате на евент (освен на ПК).
 9. Нямате право да крадете(прецаквате) хора от вашият гийлд.
 10. Нямате право да влизате в уорма, да го бъгвате и да стойте в него!
 11. Забранено е да се ходи в Dungeon3(WormEvent) с повече Aggility от 10,000 точки(Не важи за елфи)!!
 12. Забранено е да бъдете AFK в Стадиум!
 13. Забранено е да СПАМИТЕ на поста в игра,ПОСТА е само за ТРАДЕ!
 14. ГМ или Администратор няма право да ви иска паролата!Нямат право и да ви килват без причина !
 15. Забранени са trade измамите.Правете снимки винаги когато правите сделки.
 16. Забранено е влизането в DevilSquare-4,BloodCastle-6 с Елф който има повече от 500 Energy!(Имаме автоматична бан система)

 17. Продаването на акaунт(герой,итеми,дуели) става само пред администратор иначе го правите на собствен риск!!!

Политиката на сървъра забранява продаването на акaунт(герой) за смс в други сървъри!Забранено е продаване на кредити за пари!

Ние НЕ носим отговорност за вашите акaунти(и предметите в тях).При кражба или загубена парола в сайта ни има "Забравена парола".


Наказания:
При нарушение на правилата ,нарушителя ще бъде наказан без значение дали акоунта е негов или е откраднат. При използване на хакове,пачове и всякакви помощни програми се слага бан по IP адреса и блокиране на всичките акоунти влизани с този IP адрес. При чести нарушения на сходни IP адреси се слага бан на цялата мрежа!

Като играете МуОптинет, вие сте длъжни да сте съгласни, и да спазвате написаните по-горе правила. Ако не сте съгласни с някой от тях, или си променете мнението, или просто не играйте тук.

HallofFame PK EVENT Правила


- Всеки герой, желаещ да участва трябва предварително да се е заредил с колби, да си е погледнал предметите и да е натрупал минимум 3 убийства на сметката си.
- Когато сте готови и сте сигурни, че Админът привиква герои от вашата раса му пишите, за да може той да ви телепортира на мястото, където ще се провежда турнира.
- Забранено е ползването на сатани, кончета, диноранти и ангелчета.
- След като сте били телепортиран, независимо от причината нямате право да молите или изисквате от Админа да ви телепортира обратно.
- По време на турнира нямате право да ползвате магии освен ако не се дуелирате. Провинените ще бъдат предупредени един път и при повторно нарушение ще бъдат дисквалифицирани.
- Не спорете и не обиждайте Админа, защото може да бъдете наказани в зависимост от ситуацията.
- Героите, които са извикани да се дуелират, застават един до друг, след което излизат от героя и пак влизат, за да се избегнат бъгове.
- Дуела се спира ако до 1 минута ако няма никакви килове в дуела се сваля 1 предмет и се продължава от начало.Ако има килл в дуела и 2 минути не се убият пак свалят предмет!
- При Disconnect се изчаква 1 минута и дадения играч се премахва от турнира. Ако се появи в рамките на 1 минута, при повторен Disconnect и отново влезе, Админът прибавя една точка на съперника му.
- Дуела се играе до първия направил 3 убийства.
- Нямате право да ползвате следните магии при дуела: Twisting Slash / Rageful Blow / Teleport / Lightning / Ice Age / Penetration / Weapon Skill ( само за Blade Knight и Magic Gladiator)
- Герой, който спечели Hall of Fame турнира, пропуска следващата седмица хофа(предметите му също).Няма право да идва на хофа с чужд герой.
- Само и единствено Magic Gladiator може да ползва Shield по време на Hall of Fame турнир.
- Magic Gladiator може да участва само и единствено с крила за MG(Забранено е МГ да носи крила на СМ по време на Хоф).
- Vitality на даден герой не трябва да надвишава 50% от общите му точки (За MG e 35%).
- Минимум трима участници трябва за провеждането на евента.
- Всички дуели се правят с ЕДНО квадратче разстояние(Не важи за елф).

GUILD HOF EVENT ПРАВИЛА


На всеки желаещ гилд да участва ще бъдат извикани Гилд Мастърите от АДМИНА.
Гилдии, които са с подобни имена, ще бъдат третирани като един гилд. Пример: Evolution и Evolu7ion / Evolution и Ev0lution.
Всеки Гилд има право да участва с 5 героя, като единия от участниците трябва задължително да е Гилд Мастъра. Когато записването приключи, всички участващи герои трябва да се съберат пред външните порти на Замъка в Давиас с координати 25 25.
Смени могат да се правят преди всеки дуел. Ако някой от играчите го дропи по време на битка, се продължава дуела без да се прекратява или вкарва нов играч от съответния гилд.
ХОФ-ът ще се провежда Гилд срещу Гилд, като битката ще продължи докато всички герои от единия Гилд бъдат убити. Героите, които бъдат убити не трябва да се връщат освен ако техния Гилд е победил.
Ще бъде забранено да се ползват Диноранти, кончета,сатани, телепорт и масов телепорт от Соул Мастърите, както и бъферите. На ивента идвате с стац като за ХОФ ивент. Всякакви нередности по отношение колко виталити сте сложили или агилити ( при Соул Мастърите) ще се следят. Позволено е да се ползва щит само при Соул Мастърите и Меджик Гладиаторите.
По време на битката героите нямат право да излизат от замъка, а тези които не са извикани нямат право да влизат вътре, защото ще бъде дисквалифициран техния Гилд.
Наградата за Гилда победител ще бъде:
1во място – 20 бокса + 5
2ро място – 10 бокса + 5

 

Общи условия / Политика за поверителност
Copyright 2006 - 2024 ©